Сім базових психолого-педагогічних законів ефективного професійного розвитку вчителя - Byrka, Marian (My University, 2019)
У статті уточнено сутність поняття «професійний розвиток», окреслено його мету та завдання у системі післядипломної педагогічної освіти. Виділено сім законів ефективного професійного розвитку вчителя, які визначено емпіричним шляхом. Запропоновано практичні поради щодо їх реалізації в професійній діяльності вчителя.
Keywords: вчителі, професійний розвиток, концептуальні засади, закони розвитку, підвищення ефективності