Ефективність системи бухгалтерського обліку на підприємстві - Kuz, Vasyl (Науковий журнал "Молодий вчений", 2015)
У статті досліджено сутність та теоретичні аспекти функціонування системи бухгалтерського обліку підприємства. Визначено складові системи бухгалтерського обліку. Наведено якісні та кількісні параметри оцінки ефективності системи бухгалтерського обліку підприємства. З’ясовано вплив на ефективність системи бухгалтерського обліку загальних показників та процесів господарської діяльності. Встановлено залежність між організаційними аспектами функціонування системи бухгалтерського обліку та її ефективністю.
EFFICIENCY OF ACCOUNTING AT ENTERPRISE
Keywords: бухгалтерський облік; ефективність системи бухгалтерського обліку; інформаційні запити; організація бухгалтерського обліку; система бухгалтерського обліку; система управління; складові системи бухгалтерського обліку