Формування англомовної лексичної компетентності учнів середньої школи за допомогою автентичних англомовних пісень - Ілюк, Таїсія Миколаївна (My University, 2025)
У роботі обґрунтовано, розроблено і перевірено методику організації пробного навчання з англійської мови з метою формування лексичної компетентності учнів середньої школи за допомогою автентичних англомовних пісень. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: лексична компетентність, автентичні пісні, пробне навчання