Особливості перекладу антропонімів у дитячій літературі. Наукові досягнення та інновації: шлях до успіху - Король, Антоніна Анатоліївна (Яроче́ нко Я. В., 2023)
Особливості перекладу німецьких антропонімів (лексичних одиниць, які номінують людські істоти) у дитячій художній літературі
Keywords: Переклад дитячої літератури