Методика навчання природничої освітньої галузі. Методичні рекомендації - Шевчук, Кристина (My University, 2021)
Методичні рекомендації ілюструють студентам спеціальності 013 Початкова освіта структуру вивчення освітньої компоненти «Методика навчання природничої освітньої галузі в початковій школі». Зосереджено увагу на логічний зв’язок таких складових як: мета. Завдання, загальні та спеціальні компетентності, програмні результати, теоретичний зміст вивчення дисципліни, особливості організації практичних та лабораторних занять. Засоби діагностики, критерії оцінювання навчальних досягнень, орієнтований список літератури. Вміщено методичний супровід дисципліни «Методика навчання природничої освітньої галузі в початковій школі». Методичні рекомендації адресовано студентам, викладачам закладів вищої освіти, учителям закладів загальної середньої освіти.
Keywords: природнича освітня галузь, "Я досліджую світ", методика навчання, початкова школа