Розробка web-додатку для виявлення та аналізу фейкових новин в Інтернет - Тритенко, Юрій (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка Веб-додатку для виявлення та аналізу фейків в інтернеті. Програмна реалізація системи виконана на мові С# із використанням середовища Visual Studio та технологію Asp.Net.
Keywords: веб-додаток, С#, Asp.Net, Sql, Ml.Net