Технології HR-брендингу як основний інструмент формування і підтримки репутації роботодавця - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича, 2023)
У роботі узагальнено теоретичні підходи з дослідження сутності HR – брендингу як перспективного інструменту маркетингу персоналу на ринку трудових ресурсів та елементів бренду роботодавця. На основі аналітичної характеристики визначено систему HR-брендингу роботодавця на прикладі комерційного банку. Обґрунтовано способи удосконалення елементів та процесу реалізації технології брендингу персоналу на основі ціннісної пропозиції для працівника. Ключові слова: роботодавець, репутація роботодавця, технологія брендингу, просування бренду роботодавця
HR-branding technologies as the main tool for forming and maintaining the employer's reputation
The work summarizes theoretical approaches to the study of the essence of HR - branding as a promising tool for personnel marketing in the labor market and elements of the employer's brand. Based on the analytical characteristics, the employer's HR-branding system was determined using the example of a commercial bank. The ways of improving the elements and the process of implementing personnel branding technology based on the value proposition for the employee are substantiated.
Keywords: роботодавець; репутація роботодавця; технологія брендингу; просування бренду роботодавця; employer; employer reputation; branding technology; employer brand promotion