Основи готельної справи - Круль, Галина Ярославівна (Центр учбової літератури, 2011)
У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал. Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, широкого кола зацікавлених читачів.
Keywords: готельне господарство; готельна справа; класифікація засобів розміщення; технологічний процес надання готельних послуг; готельна послуга; ринок готельних послуг; готельна служба