Компютерні технології у роботі з дітьми: методичні рекомендації для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Кузнєцова, Катерина Сергіївна (My University, 2022)
У посібнику представлено тематику та зміст лекційних та практичних занять із курсу «Компютерні технології у роботі з дітьми» для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: заклад дошкільної освіти; технологія; компютер; дитина дошкільного віку