Фінансова грамотність: навч. пос. - Грубляк, Оксана Михайлівна; Марич, Максим Григорович; Бак, Наталя Андріївна; Марусяк, Наталя Леонідівна; Марич, Аліна Василівна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Посібник дасть можливість здобути знання про основні економічні й фінансові категорії, а також допоможе розвитку вмінь щодо грамотного планування особистого (сімейного) бюджету, управління особистими фінансами; формування джерел пасивних доходів; правильного вибору джерел фінансування витрат; відповідального користування банківськими продуктами та послугами небанківських фінансових установ; забезпечення достойного рівня пенсії; грамотного користування системою оподаткування; прийняття розумних фінансових рішень, збагачення; уникнення помилок, дій фінансових шахраїв.
Грубляк О.М., Марич М.Г., Бак Н.А., Марусяк Н.Л., Марич А.В. Фінансова грамотність: навч. пос. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 316 с.
Keywords: фінансова грамотність