Теорія і методика музичного виховання дітей дошкільного віку : навч.-метод. посібник - Вишпінська, Ярина Маноліївна (My University, 2020)
У посібнику відображено зміст навчально-методичного комплексу дисципліни «Теорія і методика музичного виховання дітей дошкільного віку» для студентів напряму підготовки «Дошкільна освіта». Подано навчальну програму, матеріали інформаційно-дидактичного й навчально-методичного забезпечення предмета, контрольні питання і завдання для самостійної роботи студентів-бакалаврів, практичні завдання, приклади педагогічних ситуацій, тести, тематика рефератів для підсумкового контролю й оцінювання знань і практичних умінь студентів. Для студентів вищих і середніх спеціальних закладів освіти педагогічного та музично-педагогічного спрямування.
Рекомендовано до друку вченою радою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (протокол № 1 від З лютого 2020 року)