Методичні рекомендації до проходження професійно-орієнтованої практики здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування - Швидюк, Сергій; Круглашов, Анатолій Миколайович; Яценюк, Галина Миколаївна; Недокус, Ігор Степанович (My University, 2025)
Методичні рекомендації висвітлюють порядок організації та проходження професійно-орієнтованої практики здобувачами другого (магістерського) рівня спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за ОП «Державна служба». Подано мету й завдання практики, очікувані результати навчання та компетентності, структуру і обсяг, етапи проходження, вимоги до звітної документації, порядок захисту та підходи до оцінювання. Окремо запропоновано орієнтовні види практичних робіт, індивідуальні завдання та рекомендації щодо їх виконання, а також зразки оформлення матеріалів. Видання призначене для здобувачів, керівників практики від кафедри та баз практики, може бути використане в роботі органів державної влади та місцевого самоврядування, що приймають студентів на практику.
Keywords: професійно-орієнтована практика; державна служба; публічне управління; практична підготовка