Проблеми бібліографічного апарату в навчальному посібнику «Історія новітньої зарубіжної літератури» (видавництво «Центр учбової літератури»). - Dzyk, Roman (Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2023)
Розглянуто проблеми бібліографічного апарату в навчальному посібнику «Історія новітньої зарубіжної літератури» (видавництво «Центр учбової літератури»)
Keywords: навчальний посібник; бібліографічний апарат; Історія новітньої зарубіжної літератури; Центр учбової літератури