Розвиток особистісного потенціалу молодшого школяра в умовах інтегрованого навчання - Олійник, Марія Іванівна; Іванчук, Марія (Кам’янець-Подільський, 2019)
У статті подається характеристика особистісного потенціалу та розкривається його розвиток у процесі інтегрованої навчальної діяльності. Аналізується проблема дослідження крізь призму теоретичних положень провідних вітчизняних і зарубіжних дослідників. Обґрунтовується значимість інтегрованої навчальної діяльності в розвитку особистісного потенціалу молодшого школяра.
Keywords: інтегроване навчання; особистісний потенціал; молодший школяр; навчально- пізнавальна діяльність; саморозвиток