ДИНАМІКА ВТРАТ ПРИРОДНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЛАНДШАФТІВ УКРАЇНИ ЗА ЧАСИ РОСІЙСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ (2014–2023 рр.) - Руденко, Валерій Петрович; Руденко, Степан Валерійович (My University, 2023)
Екзистенційна боротьба України за Незалежність, Свободу, Демократію у нав’язаній росією війні спричинила величезні трансформації в еколого-економічному, соціальному, політичному житті українського народу. Україна як держава понесла неймовірні втрати в усіх сферах суспільного розвитку і, насамперед, людські
Keywords: природно-ресурсний потнеціал; оцінка природно-ресурсного потенціалу; ландшафти України