Вища математика. Частина 1. Навчальний посібник/ Укл.: Дорошенко І.В., Івасюк Г.П., Фратавчан Т.М.. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2026. – 181 с. - Дорошенко, Ірина Вікторівна; Фратавчан, Тоня Михайлівна; Івасюк, Галина Петрівна (My University, 2026)
Посібник містить теоретичний матеріал, приклади розв’язування типових задач, підбір завдань та тестів для практичних занять з вищої математики. Для студентів спеціальностей факультету архітектури, будівництва та декоративно прикладного мистецтва та економічного факультету
Keywords: лінійна алгебра; Векторна алгебра; аналітична геометрія