Господарське право: навчальний посібник - Butyrskyi, Andrii (Чернівецький національний університет, 2020)
Навчальний посібник містить мету і завдання навчальної дисципліни «Господарське право», опис навчальної дисципліни, програму курсу, плани практичних занять із ситуативними задачами, тематику самостійної роботи, перелік екзаменаційних питань, короткий зміст навчальних елементів та список рекомендованої літератури до курсу. Відповідає вимогам програми «Господарське право». Для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: господарське право