Курсова робота: методичні рекомендації щодо виконання та захисту - Кійко, Юрій; Томнюк, Людмила (My University, 2021)
Методичні рекомендації містять повний опис вимог щодо оформлення, структурних компонентів, змісту курсової роботи, що виконується здобувачами вищої освіти за ОП «Німецька мова і література та друга іноземна мова», спеціальність 014 Середня освіта й ОП «Німецько-український переклад та переклад з другої іноземної мови», спеціальність 035 Філологія. Наведено основні вимоги до формування списку використаних джерел. Додатки містять зразки окремих компонентів курсової роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти при написанні курсової роботи.