Федорович Ю.Л. Вплив аудіовізуальних медіа на формування громадської думки українців в умовах повномасштабного вторгнення - Федорович, Юліанна Людвигівна (Чернівці, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі комплексно проаналізовано вплив аудіовізуальних медіа на формування громадської думки українців у 2022–2025 рр. під час повномасштабної війни. Визначено предмет (аудіовізуальні формати телебачення, онлайн-стримінгу, відеоплатформ і соцмереж) та механізми впливу: селекція та порядок денний, фреймінг, двоступеневий потік комунікації, «спіраль мовчання», алгоритмічне підсилення.
Keywords: аудіовізуальні медіа; громадська думка; фреймінг; дезінформація; пропаганда