Соціальний капітал пограниччя у контексті етнічності (на прикладі міста Чернівці) - Шестакова, Катерина (My University, 2018)
У матеріалі проаналізовано простір міста Чернівці за допомогою теорії пограниччя. По-перше, пограниччя - соціальний простір, який може спровокувати явище суспільної травми. Але водночас пограниччя - це простір, де етнічна ідентифікація носить ситуативний характер.
Місто як простір формування і реалізації соціального капіталу: українські та польські візії. Матеріали міжнародної науково-практичної відео-конференції. Чернівці, 20-21 квітня 2018 року. Чернівці: Чернівецький національний університет, 2018. С. 203– 206..
Keywords: Пограниччя, соціальний капітал, етнічність, м. Чернівці