Середня освіта. Фізична культура ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ - Мосейчук, Юрій; Baidiuk, Mykola (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
У посібнику подано матеріал лекційних, семінарських та самостійних занять з курсу „Вступ до спеціальності”, які розкривають для студентів-першокурсників зміст їхньої майбутньої професії, певні історичні аспекти становлення й розвитку фізичної культури як суспільного явища та галузі діяльності, особливості функціонування вищої школи України, умови навчання, права і обов'язки студентів ЗВО ІІІ – ІV рівнів акредитації в умовах переходу до європейської системи освіти. Рекомендується для студентів спеціальності 014.11 Середня освіта. Фізична культура.
Keywords: Фізична культура, вчитель фізичної культури