Формування у молодших школярів уміння спілкуватися, як психолого-педагогічна проблема - Гордійчук, Оксана; Чибиряк, Оксана (Paris, France. International Science Group., 2024)
Огляд літератури, щодо предмету дослідження, вказує на феномен спілкування, яким були зацікавлені представники філософії, психології, педагогіки, соціології та лінгвістики. Це обумовлено тим, що для розвитку як суспільства, так і індивіда важливе активне спілкування. У сучасному світі існує безліч визначень терміну «спілкування», що свідчить про його широке використання як у науці, так і в повсякденному мовленні. На дослідження психолого-педагогічної сутності ключової дефініції, загалом, та розкриття особливостей формування у молодших школярів уміння спілкуватися, зокрема, й спрямовано зміст публікації.
Keywords: молодші школярі; спілкування; психолого-педагогічна проблема; розвиток