СПЕЦИФІКА УХВАЛЕННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ У ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ - Терлецька, Юлія (My University, 2019)
Досліджено специфіку ухвалення обґрунтованих управлінських рішень у процесі організації управління підприємством.
SPECIFICS OF ADMINISTRATION OF MANAGEMENT DECISIONS IN THE PROCESS OF ECONOMIC DEVELOPMENT