ВИШИВАНКА У ВИХОВНОМУ ДИСКУРСІ УКРАЇНСЬКІЙ ЕТНОПЕДАГОГІКИ - Мафтин, Лариса Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Стратегія виховання на етнопедагогічній основі стає консолідуючим чинником, дозволяє зберегти національну самобутність в умовах новітніх глобалізацій них процесів.
Keywords: етнопедагогіка; виховний дискурс; вишиванка; традиції; національне виховання