Антиоксидантні властивості похідних 3,4-дигідропіримідин-2-ону в реакції ініційованого окиснення кумену - Гаврилоє, Олексій Васильович (ЧНУ, 2021)
Робота присвячена вивченню антиоксидантних властивостей похідних 3,4-дигідропіримідин-2-ону в реакції ініційованого окиснення кумену Робота сформована із таких складових частин як: вступ, літературний огляд, обґрунтування обраної теми, експериментальна частина, обговорення результатів, висновки, список використаноъ літератури та техніка безпеки. У огляді літератури розглянуто поняття вільних радикалів, ланцюговий механізм окиснення органічних речовин та класифікацію інгібіторів ланцюгових реакцій, також детально розглянуто основні реакції інгібіторів фенольного типу в процесах радикально-ланцюгового окиснення та методи дослідження антиоксидантної активності. В експериментальній частині міститься методика проведення дослідження, порядок дій в ході дослідження та характеристика речовин, які були використані в даному дослідження. В обговоренні результатів проведений аналіз одержаних в ході експерименту даних із яких розраховано основні кінетичні параметри процесу із подальшим їх узагальненням, зроблено висновки. Дипломна робота викладена на 51 сторінці друкованого тексту. Містить 8 рисунків і 13 таблиць. Список літератури налічує 33 посилання.