Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: методрекомендації до лабораторних робіт - Воробець, Марія Михайлівна; Сема, Оксана Василівна; Sachko, Anastasiia (My University, 2021)
Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю». Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: стандартизація; сертифікація; метрологія; управління якістю