ФІНАНСИ ТА ФІНАНСОВЕ ПОСЕРЕДНИЦТВО - Бак, Наталія Андріївна; Нікіфоров, Петро Опанасович; Ткач, Євген Вікторович; Саінчук, Наталія Валеріївна; Марусяк, Наталія Леонідівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Третій том тритомного видання «Фінанси та фінансове посередництво» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Фінансування малого бізнесу та стартапів», «Інвестування», «Фінансова діяльність суб’єктів господарювання», «Фінансовий аналіз». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку.
Підручник у трьох томах
Keywords: фінанси; малий бізнес; підприємництво; стартап; інновації; інвестування; інвестиційні ресурси; інвестиційний проєкт; суб'єкти господарювання; фінансова діяльність; капітал підприємства; бюджетування; фінансовий контролінг; фінансовий аналіз; фінансовий результат; фінансовий стан підприємства