Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни “Створення веб-додатків з використанням фреймворку Django мови Python” для здобувачів освітнього ступеня “бакалавр” зі спеціальностей 122 – Комп'ютерні науки, 124 – Системний аналіз / Укл.: Юрченко І.В.– Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025.– 210 c. - Юрченко, Ігор Валерійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни “Створення веб-додатків з використанням фреймворку Django мови Python” для здобувачів освітнього ступеня “бакалавр” зі спеціальностей 122 – Комп'ютерні науки, 124 – Системний аналіз.
Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни “Створення веб-додатків з використанням фреймворку Django мови Python” для здобувачів освітнього ступеня “бакалавр” зі спеціальностей 122 – Комп'ютерні науки, 124 – Системний аналіз.
Keywords: Django; створення веб-додатків; Python