Задачі для інженерів (механіка і молекулярна фізика) - Курек, Ігор Геннадійович; Курек, Єлена Ігорівна; Олійнич-Лисюк, Алла Василівна; Ткач, Оксана Олександрівна (My University, 2022)
Даний посібник – це збірник задач з двох розділів загальної фізики (механіки та молекулярної фізики). Він містить методику та приклади розв’язування типових задач з детальним аналізом кожного розв’язку. Всі задачі для самостійного роз’язування мають відповіді, що дозволить студентам самостійно провести аналіз правильності отриманих результатів. Для студентів інженерних спеціальностей, які вивчають два розділи загальної фізики протягом одного семестру і тому змушені багато працювати самостійно.
Keywords: механіка і молекулярна фізика задачі; механіка і молекулярна фізика збірник задач для інженерів; механіка і молекулярна фізика