Використання маркетингових інструментів в умовах трансформації регіонального ринку туризму - Кифяк, Олександр (Чернівецький національний університет, 2021)
Визначено основні маркетингові інструменти, які можуть бути використані в сучасних умовах трансформації регіонального ринку туризму, зокрема, діджиталізація системи збуту та просування туристичного продукту, інтенсифікація реклами, орієнтація на маркетингове ціноутворення, використання системи зв’язків з громадськістю та активізація маркетингових досліджень. Окрема увага у статті зосереджена на результатах SWOT-аналізу туристичного потенціалу західноукраїнських прикордонних територій.
Keywords: Маркетинг, регіон, туризм, регіональний ринок