Підприємницька компетентність фахівця з фізичної культури і спорту: змістові характеристики - Молдован, Андрій Дмитрович (My University, 2021)
У статті актуалізовано об’єктивну потребу набуття підприємницької компетентності фахівцями з фізичної культури і спорту на гуманітарному, конвенційному, теоретичному і прикладному рівнях. Схарактеризовано суть підприємницької компетентності фахівців у галузі фізичної культури і спорту як інтегративну особистісно-професійну якість, що характеризує їхні прагнення, готовність і здатність реалізувати свій потенціал у підприємницькій діяльності в царині фізичної культури і спорту. Відповідно до галузевої специфіки розкрито змістові характеристики структурних компонентів означеного утворення, а саме: мотиваційно-ціннісного, змістово-процесуального, суб’єктно-діяльнісного, рефлексивно-оцінного
ENTREPRENEURIAL COMPETENCE OF A SPECIALIST IN PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS
Keywords: фахівці в галузі фізичної культури і спорту, підприємницька компетентність, структура підприємницької компетентності, структурно-змістові характеристики