CОЦІОМЕТРІЯ (методичні вказівки до виконання ІНДЗ) - Todoruk, Sergy; Filipchuk, Natalia; Sybyrka, Liudmyla (My University, 2019)
Викладений методичний матеріал відповідає програмі дисципліни «Управління комунікаціями, конфліктами та бізнес-етика» й покликаний забезпечити ефективне використання її методичного інструментарію. Призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: соціометрія; психологія