Вдосконалення освітнього процесу в початковій школі через впровадження ігрових технологій - Шевчук, Кристина; Tyron, Oksana (My University, 2021)
У даній статті зазначені різні підходи щодо визначення поняття «гра», «ігрова технологія». В статті висвітлено основні напрями роботи з іграми, важливість запровадження ігрових технологій в освітньому процесі.
Keywords: гра, ігрова діяльність, технології, освітні технології, ігрові технології.