Сучасні фінансові інструменти розвитку громад - Корбутяк, Аліна; Сокровольська, Наталія (My University, 2024)
висвітлено основні фінансові інструменти розвитку територіальних громад, їх забезпечення та реалізація в сучасних складних умовах
Keywords: фінансові інструменти, територіальні громади