ВСТУП У СПЕЦІАЛЬНІСТЬ - Бак, Наталія Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У запропонованому виданні висвітлено питання організації навчального процесу в закладі вищої освіти, зокрема в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, а також місця й ролі фінансистів у функціонуванні національної економіки. Подано тестові завдання, виконання яких сприятиме глибшому розумінню навчального матеріалу за темами курсу «Вступ у спеціальність». Для здобувачів, які вивчають курс «Вступ у спеціальність», а також для осіб, які прагнуть зорієнтуватися у напрямках майбутньої професійної діяльності випускників спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Keywords: фінанси; банківська справа; страхування; фондовий ринок; болонський процес; освітня програма; здобувач; академічна доброчесність; фінансист; фінансова діяльність; фінансове посередництво