Ковалець Т. Звичаї та повсякдення українців Галичини й Галицького Поділля у часи «Великої війни» очима німецьких солдатів (тези) - Kovalets, Taras (My University, 2024)
Ковалець Т. Звичаї та повсякдення українців Галичини й Галицького Поділля у часи «Великої війни» очима німецьких солдатів // На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять: матеріали і тези доп. Міжнар. наук. конф., присвяч. 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр. (Чернівці, 27-28 верес. 2024 р.) / наук. ред. О. В. Добржанський. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2024. С. 81–83.