Theory and History of the English Language: Theoretical Background and Workshops - Yesypenko, Nadia; Soloviova, Olga; Hnatkovska, Olena (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник з курсу “Теорія та історія англійської мови” містить матеріали лексій, семінарських занять, завдань та вправ, що мають на меті сформувати знання та компетентності студентів з питань граматики та історії англійської мови. Запропонований посібник призначено для студентів четвертого курсу факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
Keywords: grammar of the English language; morphology; syntax; periods of the English language; extra- and intralinguistic factors