Основи системного аналізу: методичні вказівки до практичних робіт / Укл.: Дорошенко І.В. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2026. – 33 с. - Дорошенко, Ірина Вікторівна (My University, 2026)
Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Основи системного аналізу» містить завдання для практичних робіт за всіма розділами лекційного курсу
Keywords: системний аналіз