МІСЦЕ І РОЛЬ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Романів, Людмила; Пішак, Ольга (матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції «Prospects for the development of modern science and education: problems and ways of development», 2025)
Метою здоров’язбережувальних освітніх технологій є забезпечення умов фізичного, психічного, соціального та духовного комфорту, що сприяють продуктивній навчально-пізнавальній та практичній діяльності учасників освітнього процесу, заснованій на науковій організації праці та культури здорового способу життя особистості.
Keywords: здоров’язбережувальні освітні технології, здоровий спосіб життя, студенти