Основи фізичної підготовки бійців у MMA - Наконечний, Ігор; Коваленко, Олександр (My University, 2021)
MMA – вид спорту і категорія бойових мистецтв, що включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони й нападу в рукопашному бою. Головним чинником результативності підготовки спортсмена до змагань є знаходження взаємозв’язку фізичної та психологічної підготовки, створення правильного педагогічного підходу і системи різних методів та засобів тренування.
Keywords: фізична підготовка, ММА