ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТОЛЕРАНТНОСТІ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - БУГНЯ, МАРІЯ ВАСИЛІВНА (My University, 2021)
На сучасному етапі реформування української держави, підготовка висококваліфікованих фахівцях у галузі початкової освіти потребує реалізацію гуманістичної парадигми освітньої діяльності. Так, «у чинному Законі України «Про вищу освіту» актуалізовано проблему формування особистості шляхом виховання, утвердження в учасників освітнього процесу моральних цінностей, соціальної активності, громадянської позиції та відповідальності, здорового способу життя, вміння вільно мислити та самоорганізовуватися в сучасних умовах»