ДЖЕРЕЛА ПОХОДЖЕННЯ СЕНСОРНИХ ДІЄСЛІВ НА ПОЗНАЧЕННЯ ВІЗУАЛЬНОГО СПРИЙНЯТТЯ - Головацька, Н.Г. (Науковий вісник Міжнародного Гуманітарного університету. Серія: Філологія. Збірник наукових праць. Одеса, 2019)
Статтю присвячено розвитку семантики англійських сенсорних дієслів на позначення візуального сприйняття в історичному розрізі.
Keywords: сенсорні дієслова, походження, прамова, семантика, діахронно-синхронний