Основи вірусології: навчально-методичний посібник для лабораторного практикуму - Кеца, Оксана Віталіївна (My University, 2015)
У навчальному посібнику викладено загальні відомості про методи роботи з вірусами людини, тварин, рослин і бактерій, представлені сучасні методи діагностики з вірусними інфекціями.