Особливості та організація анімаційних послуг в готельному господарстві. - Георгійчук, Олександра Олександрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі визначено сутність і поняття «анімаційна діяльність»; подано опис видів анімаційної діяльності в готелях; обґрунтовано роль анімаційної діяльності в готельному бізнесі; визначено методи оцінки ефективності анімаційної діяльності; проведений аналіз результатів запропонованих заходів; проаналізовано вплив анімаційної діяльності на репутацію готелю та задоволеність гостей; визначено проблеми розвитку анімаційної діяльності в готелях; досліджено можливості розвитку анімаційної діяльності в готелях; запропоновано шляхи вдосконалення та тенденції розвитку анімаційної діяльності в готельному бізнесі; здійснено авторську розробку анімаційних заходів для дітей.
Keywords: анімація, анімаційні послуги, готель, анімаційна діяльність.