Ризик в економіці та маркетингу : практикум - (:unkn) unknown (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
У виданні висвітлено теоретичні та практичні аспекти управління ризиками в економіці та маркетингу. Розглянуто сутність ризику як економічної категорії, специфічні ризики маркетингової діяльності, методи якісного та кількісного аналізу ризиків, систему кількісних оцінок, теорію корисності, управління портфелем цінних паперів, інноваційне моделювання ризику та теорію ігор. Вміщено практичні завдання із детальними розвʼязками, кейси та завдання різного рівня складності для самостійної роботи. Практикум розроблено з урахуванням специфіки підготовки фахівців освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Маркетинг». Для студентів економічних спеціальностей, викладачів та практиків у сфері економіки, маркетингу та ризик-менеджменту.