Гарбологічні дослідження твердих побутових відходів населення м. Сторожинець - Харинович, Сергій Миколайович (My University, 2023)
Робота присвячена гарбологічним дослідженням твердих побутових відходів, утворюваних населенням. Аналіз проведено на прикладі міста Сторожинець Чернівецької області. У результаті дослідження автором здійснено аналіз морфологічного складу ТПВ, утворюваних сторожинчанами, розглянуто їх джерела формування, походження, сезонні особливості накопичення, класифікацію (зокрема відходів полімерного походження), способи поводження з ТПВ місцевим населенням та шляхи переробки і утилізації місцевим підприємством «Карп-Еко-2010», а також можливості отримання вторинної продукції з них. Робота складається з огляду літератури, дослідницької частини, висновків, списку літератури, і викладена на 41 сторінці основного тексту.
Keywords: гарбологічні дослідження; тверді побутові відходи; морфологічний склад сміття; поводження з ТПВ; м. Сторожинець