БАНКІВСЬКИЙ СЕКТОР УКРАЇНИ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ - Третякова, Олена Василівна; Харабара, Віолетта; Грешко, Роман Ігорович (Kharabara V., Tretуakova O., Greshko R Банківський сектор України: сучасні тенденції. The XIV International scientific-practical conference “Multidisciplinary research”, December 21 - 24 , 2020, Bilbao, Spain. Сс. 96-101., 2020)
В дослідженні визначенні загальні тенденції розвитку банківського сектору та виокремленні фактори, що знижують рівень його економічної безпеки. Особливі умови функціонування банківського сектору роблять аналіз сучасних тенденцій його розвитку надзвичайно актуальним.
Keywords: банківський сектор; національна економіка; політика НБУ