ОСОБЛИВОСТІ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ПЕРІОД ВОЄННИХ ДІЙ В УКРАЇНІ (на прикладі Сторожинецького центру дитячо-юнацької творчості) - Унгурян, Ольга Геннадіївна (Унгурян, О. (2025). ОСОБЛИВОСТІ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В ПЕРІОД ВОЄННИХ ДІЙ В УКРАЇНІ (на прикладі Сторожинецького центру дитячо-юнацької творчості).Бакалаврська робота, Географічний факультет. Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2025)
У запропонованій кваліфікаційній роботі досліджено моніторинг якості позашкільної освіти в умовах воєнного стану. В ній проаналізовано теоретичні основи та визначено ключові показники якості діяльності закладів. Проведено емпіричне дослідження якості роботи Сторожинецького центру дитячо-юнацької творчості (ЦДЮТ) з використанням аналізу документації, аудиту та спостереження. Отримані результати є практично цінними для органів управління освітою та закладів для розробки стратегій підтримки та розвитку позашкільної освіти у період війни та післявоєнної відбудови.
Peculiarities of Quality Monitoring in Out-of-School Education During Wartime in Ukraine.
Keywords: моніторинг якості, позашкільна освіта, воєнний стан, заклад позашкільної освіти, якість освіти, Сторожинецький ЦДЮТ, показники якості, управління якістю