Становлення та розвиток науки міжнародного права в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича - Задорожна, Світлана (Український часопис міжнародного права, 2018)
В даній статті досліджуються наукові доробки науковців, що розроблялися у різні періоди у Чернівецькому національному університеті та їхній внесок у розвиток сучасної науки і практики міжнародного права, зокрема Є. Ерліха, М. Гакмана, А. Георгіци, Л. Гіждівана, С. Задорожної, О. Руденко, Н. Кирилюк.
Keywords: міжнародне право, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, розвиток науки міжнародного права, принцип суверенної рівності держав, уніфікація міжнародного приватного права в країнах ЄС, принцип автономії волі в міжнародному приватному праві, міжнародне гуманітарне право, міжнародний комерційний арбітраж, принципи міжнародного права.