ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ У РЕГІОНІ (НА ПРИКЛАДІ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Соломян, Максим Віталійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У загальних висновках систематизовано теоретичні й прикладні результати дослідження. Робота доводить, що ефективне стратегічне управління є критично важливим для стійкого розвитку туристичного підприємства в сучасних умовах. Практичні рекомендації можуть бути впроваджені як у діяльність агентства «Buktravel», так і в інші малі туристичні підприємства України.
Development Strategy Formation for Tourism Enterprises in the Region (Based on the Example of Chernivtsi Region).
Keywords: стратегія розвитку, туристичне підприємство, стратегічне планування, внутрішнє середовище, зовнішнє середовище, SWOT-аналіз, конкурентоспроможність, Buktravel, управління, туризм